MENÜ

Tataháza Fc.
Ez a sportág a szerelmünk, a szerelemért pedig áldozunk.

Góllövőlista [2011-04-16]

 

Bűnös Bence   5

Páncsics Máté 4

Pásztor Tamás 2

Gusztonyi Milán 1

Pálinkás Antal 1

Tóth Richárd 1

 

"A várva várt győzelem"    [2011-04-16]

 

Csapatunk első győzelme az évben.Hazai pályán 3-0-ra győztük le azt a Nagybaracska-Csátalja csapatát aki két hete minket 4-2-re vert el.A mérkőzés  elején vezetést szereztük Páncsicsnak köszönhetően és ezt a fölényt még növelni tudtuk a továbbiakban.A végeredmény:

Tataháza -Híd Sc. 3-0

Kezdő: Szabó M. , Ali J. , Gusztonyi M. , Bóna E. , Kürtös I. , Vörös I. , Pásztor T. , Pálinkás A. , Páncsics M. , Bűnös B. , Tóth R.

Csere: Sutus L. , Ádám M. , Jegyugya D.

Gólszerző: Páncsics M. , Bűnös B. , Tóth R.

 


 

Dávod,Gara...          [2011-03-31]

Hazai pályán Dávodtól,majd idegenben Garától is 6-0-ás vereséget szenvedett csapatunk.Április első hétvégéjén Nagybaracska-Csátalja csapatát fogadjuk sportpályánkon.Mindenkit szeretettel várunk,és természetesen:

HAJRÁ TATAHÁZA!!!

 

 

Az első pont!         [2011-03-17]

 

Szoros mérkőzés után csapatunk hétvégén 3-3-as döntetlent játszott Borota csapatával.Ez azt jelenti tehát,hogy megszületett csapatunk első pontja.

Gólszerzők: Bűnös B.(2),Pásztor T.
Kezdő:Szabó M. , Ali J. , Gusztonyi M. , Jegyugya D. , Pálinkás A. , Bóna E. , Kürtös I. , Páncsics M. , Pásztor T. , Bűnös B. , Tóth R.

Csere: Ádám M.

(Következő mérkőzés: Vasárnap Tataháza-Dávod!Mindenkit sok szeretettel várunk!)

Hajrá Tataháza

 

Új év, tavaszi szezon          [2011-02-21]

 

A Tataháza FC. csapata nevében kívánunk Boldog Új Évet minden kedves látogatónak.

 

A tavaszi szezon sok változással veszi kezdetét.Csapatunktól távozott Rendek László ,Matus László és volt kapusunk Huber Krisztián .Csapatunkhoz pedig a hírek szerint Vörös István rémi játékos érkezett.Két edzőmérkőzést is játszottunk már Szeremle csapatával.(Dunafalván: Szeremle-Tataháza 6-1,Tataházán: Tataháza-Szeremle 2-2) Edzés a rossz idő miatt egyenlőre csak heti egy alkalommal (csütörtökön) van.

Hajrá Tataháza!!!

 

 

Jól kezdődő mérkőzés... [2010-11-07]

 

Kunbaján csapatunk szinte remek elsőfélidőt produkált.35 percig nem sikerült ellenfelünknek a hálónkat bevenni.Azonban az első félidő lefújása előtt sikerült egy gólt szerezniük.A második játékrész viszont már nem volt ilyen "fényes".Volt egy kritikus 5 perc amely alatt 3 gólt is bekaptunk,majd még kétszer hálónkba találtak.Kunbaja csapata a tabella első helyén áll.Csere nélkül álltunk ki.Mégis az mondható el a hétvégéről,hogy összesítésbe nem szerepelt olyan rosszul csapatunk.

Kunbaja-Tataháza 6-0

Rendek L.

 

 

 

 

 

 

Sárgalaposaink is vannak,többek között Rendek László középpályás csapatkapitányunk.Sárgalapjainkról az egyéb statisztikák menüpont alatt informálódhatnak látogatóink.

 

 

 

 

 

 

 

Elmaradt a "bravúr"   [2010-11-04]

 

 

A Madaras elleni mérkőzés félidejében 1-1-es döntetlenre állt a meccs.Negyed óra után Páncsics góljával vezetést szereztünk,de nem sokkal később "érkezett" is a válasz rá.A második félidő pedig nem úgy kezdődött ahogy azt vártuk volna.(Két szabadrúgásból is gólt kaptunk) Páncsics duplázott a mérkőzésen,ami remek játékának köszönhető,de 90 perc elteltével 2-4-es vereséget szenvedtünk.A következő hétvégén Kunbajára látogat csapatunk.


 

 

 

Mit hoz a hétvége? [2010-10-28]

Mindenki erre a kérdésre keresi a választ!!!Vajon hétvégén sikerül-e végre a bravúr?

A újonnan alakult madarasi gárda érkezik hozzánk a hétvégén.Múlt hétvégén a Híd sc.csapatával 2-2-es döntetlent játszottak.Ha most hétvégén sikerül a pontszerzés végre megtörik az átok.Ezen a meccsen van szinte már csak lehetőség a pontszerzésre.A csapat tagjainak most van a legnagyobb esély arra,hogy bizonyítsanak.

 

 

Vasárnap mindenkit sok szeretettel várunk sportpályánkon,ahol 13:30-as kezdéssel kezdetét veszi a Tataháza-Madaras mérkőzés.

 

 

Mindenkinek jó szurkolást!

 

 

 

 

Hajrá Tataháza!

Jánoshalma-Tataháza 7-0 [2010-10-24]

 

A hétvégén csapatunk ismét nem úgy szerepelt mint ahogy az várható lett volna!Gólt kaptunk akcióból (5),szabadrúgásból(1) és büntetőből(1) is.Jövőhétvégén Madaras csapata érkezik hozzánk.


Kezdő :

Huber K.

Ali J.

Matus L.

Gusztonyi M.

Bűnös B.

Páncsics M.

Tóth R.

Bóna E.

Rendek L.

Farkas D.

Ignácz N.

Csere:

Pálinkás A.

Nagy-Torma Z.

Erdész T.

 

Szabadnaposak voltunk! [2010-10-18]

 

A hétvégén pihenőt kapott csapatunk.Eredmények (9.forduló) :

GLOBÁL-PLASZTIK KFT. MEGYEI III. DÉL

MADARAS-GARA 1-5
DÁVOD-KELEBIA 5-0

JÁNOSHALMA-HÍD SC II. 3-0
KUNBAJA-BOROTA 10-4

Ismét vereség... [2010-10-10]Foci

 

A Híd Sc. elleni mérkőzés első félidejét követően a hazaiak 2-1-re vezettek ellenünk.A szoros első félidőt követően,csapatunk játéka meggyengült,így 5-1-es vereséget szenvedtünk Csátalján.A végeredményt nagyban befolyásolta az ,hogy Pálinkás Antal lázasan lépett pályára így 10 perccel a kezdés után cserére szorult.A második félidőben pedig Tóth Richárd szenvedett sérülést.Így megközelítőleg 40 percet játszottunk emberhátrányba.

Gólszerző: Bűnös Bence

 

Erdész T.

 

 

 


Csere: Erdész Tamás

 

 

 

 

 

 

 

Tataháza-Gara  0-5 [2010-10-05]

 

Ezen a hétvégén sem sikerült játékosainknak az ellenfél hálójába találni.A Gara elleni mérkőzés első félidejét a bíró 0-3-nál fújta le.A második játékrész viszont már kicsit "fényesebben" kezdődött.Sajnos helyzeteink kimaradtak és ellenfelünk kétszer is a kapunkba talált.Hétvégén csapatunk Nagybaracska-Csátalja csapatához látogat.

 

Dávodon is csak a fényképező villogott! [2010-10-02]

 

A 6. forduló sem hozott sok sikert csapatunknak.A jól játszó dávodi csapat 9-0-ra győzte le gárdánkat.Csapatunk Dávodra is "hiányosan" látogatott.Csapatkapitányunk Rendek László hiányzó volt.

 

Hajrá Tataháza

Kürtös István

 

 

 

 

 

Játékos-edzőnk Kürtös István pedig sérüléssel küszköd!!!

 

 

 

 

 

 

Nem sikerült elhozni a 3 pontot!  [2010-09-14]


Miután Kunbaja csapata 1-7-re verte el gárdánkat,Borota csapatához látogattunk.A vasárnapi mérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedtünk.Igaz a mezőnybe jobbak voltunk,de pontrúgásokból mégis ellenfelünk talált a kapunkba.A fiúk próbálkoznak,de a 3 pontot idén még nem sikerült bezsebelniük.Gólszerzőink az elmúlt két meccsen : Pásztor Tamás és Matus László.

Pásztor TamásMatus László

Az első két hétvége - [2010-08-31]

Nem úgy kezdődött a szezonunk ahogy az várható lett volna.Két bajnoki mérkőzés alatt  10 gólt kaptunk és mindösszesen 2-őt rúgtunk.(Tataháza-Jánoshalma 1-8,Madaras-Tataháza 2-1)A hét közbe lejátszottuk az AKKER TÜZÉP BÁCS MEGYEI KUPA első fordulóját,ahol csapatunk Mélykút csapatától szenvedett vereséget.Tataháza-Mélykút 1-11 .

 

Hajrá Tataháza!!!


 

Asztali nézet